Bietensalade met wortel, appel en hazelnoten

Een heerlijke salade vol winterhelden!

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 3 min. op middelhoog vuur. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Hak grof.

  2. Snijd de ongeschilde appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Meng de azijn en de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep door de bietjes en de peen.

  3. Verdeel de bietjes en de peen in aparte hoopjes over een platte schaal. Garneer met de hazelnoten en de appelpartjes.

  • bereidingstipStap1 kun je drie dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt.
  • Noten, zaden en pitten roosteren

    Instructievideo - 01:19 min.

Bietensalade met wortel, appel en hazelnoten

Een heerlijke salade vol winterhelden!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig