Rasp de groene schil van de limoen en pers 1 helft van de vrucht uit. Meng de mayonaise met het limoenrasp, 1 el limoensap, peper en eventueel zout. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Snijd de radijsjes in plakjes en de munt en het basilicum in reepjes.
Besmeer de wraps met de limoen mayonaise en verdeel er achtereenvolgens de kip, mango, radijs en kruiden over. Rol op en halveer.
Kipwraps met mango en limoenmayonaise
De frisse smaak van het voorjaar.
- bewaartipJe kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Wikkel elke wrap apart in aluminiumfolie en snijd nog niet door. Bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de wraps vlak voor serveren door.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Kipwraps met mango en limoenmayonaise
De frisse smaak van het voorjaar.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_079582_220x162_JPG.jpg)
6 personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoen en pers 1 helft van de vrucht uit. Meng de mayonaise met het limoenrasp, 1 el limoensap, peper en eventueel zout. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd in blokjes. Snijd de radijsjes in plakjes en de munt en het basilicum in reepjes.
Besmeer de wraps met de limoen mayonaise en verdeel er achtereenvolgens de kip, mango, radijs en kruiden over. Rol op en halveer.
bewaartip:Je kunt dit gerecht een ½ dag van tevoren maken. Wikkel elke wrap apart in aluminiumfolie en snijd nog niet door. Bewaar tot gebruik in de koelkast. Snijd de wraps vlak voor serveren door.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 limoen
6 el mayonaise
1 eetrijpe mango
½ bosje radijs
15 g verse munt
15 g verse basilicum
6 tortillawraps
300 g gegaarde kipfilet