Italiaanse ovenschotel met salami

Aardappeltjes uit de oven met zelfgemaakte tomatensaus en salami: buono!

400 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 35 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de aardappeltjes in de ovenschaal en bak ca. 10 min. in het midden van de oven.

  2. Verwijder ondertussen de zaadjes en de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Snijd de courgette en tomaten in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en paprika 5 min. op hoog vuur. Voeg de prei, tomatenblokjes en pastasaus toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd ondertussen de salami in reepjes van een ½ cm en de mozzarella in blokjes van 1 cm.

  4. Verdeel de groente over de aardappelen. Verdeel de mozzarella en salami erover en bak in ca. 25 min. in het midden van de oven gaar.

Italiaanse ovenschotel met salami

Aardappeltjes uit de oven met zelfgemaakte tomatensaus en salami: buono!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig