Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble

Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.

345 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 10 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C Verkruimel de ontbijtkoek fijn en hak de walnoten grof. Verdeel de ontbijtkoek en walnoten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 10 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om en laat afkoelen.

  2. Schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de druiven.

  3. Verdeel de yoghurt over kommen. Verdeel het fruit en de ontbijtkoek-notencrumble erover.

  • variatietipLekker met wat (dadel)stroop.

Gerelateerde recepten

Yoghurt met peer, druiven en kruidkoek-notencrumble

Pimp je yoghurt geroosterde walnoten-kruidkoekcrumble.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig