Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.
- combinatietipLekker met wat verkruimelde zeezoutchips.
- algemeenMeenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.
Open stevig donker meergranensandwich rosbief-tonijn
De kappertjes geven nóg meer smaak aan dit lekkere bruine broodje.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_103766_220x162_JPG.jpg)
4 personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de tonijnsalade met het water. Beleg de sneetjes meegranenbrood met de bladsla. Verdeel er de rosbief en de verdunde tonijnsalade over. Bestrooi met de kappertjes.
combinatietip:Lekker met wat verkruimelde zeezoutchips.
algemeen:Meenemen voor een picknick? Maak er dan een dichte sandwich van en neem de chips apart mee.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 g tonijnsalade
2 el water
4 sneetjes stevige donkere meergranenbroden
40 g jonge bladsla met rucola
100 g rosbief
1 el kappertjes