Allerhande uitgelicht
Deze week
Populaire thema's
Mijn Allerhande
Nu in het magazine
0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Een amuse vooraf, dat maakt je diner nóg feestelijker. Je kan variëren van vegetarisch tot vis en van vlees tot vegan. Met deze inspiratie maak je een heerlijk klein hapje.
3
.
110 g
AH Garnalen met knoflooksaus
138 g
AH Wrap kip pesto paprika
4
100 g
AH Gerookte zalm
2
125 g
AH Geitenkaas naturel 50+
120 g
AH Gatenkaas blokjes
7
0,75 l
AH Excellent Selectie prosecco
Sarmentino Frizzante
Meer kleine gerechtjes
Voor de kids
Meer voorgerechten
alles voor kerst
Garnalenamuses op eetbaar lepeltje
Whipped feta-hoorntjes met paprika en balsamicoparels
Antipasti-borrelboom
Zalmhapjes met mierikswortelcrème
Flammkuchen-tartelettes
Kreeftstaarten met citroenboter en gremolata
Pastinaaksoep met truffel-kaaskrokantje
Carpaccio-soezen
Open ravioli met coquilles en glitter-botersaus