Quinoasalade met bietjes en pompoenpitten

Aardse bietjes, frisse appel en nootachtige quinoa: kleurrijke en smakelijke combi.

495 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de quinoa 8 min. in water met zout. Zet het vuur uit en laat nog 12 min. staan. Giet af en doe in een schaal. Snijd ondertussen de appel in parten en verwijder het klokhuis. Rasp de appel met een rasp of in de keukenmachine en doe bij de quinoa.

  2. Schil de bieten, rasp ze en voeg ook toe. Rasp de gele schil van de citroen en pers een helft uit. Meng het rasp, 1 el sap, de mierikswortel en olie door de quinoa. Snijd de blaadjes van de munt in reepjes. Schep de veldsla, fruit en zadenmix en munt door de quinoa en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • Quinoasalade met bietjes, pompoenpitten

    Instructievideo - 02:34 min.

Quinoasalade met bietjes en pompoenpitten

Aardse bietjes, frisse appel en nootachtige quinoa: kleurrijke en smakelijke combi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig