Lasagne met salami & mozzarella

In 15 minuten gemaakt en de oven doet de rest.

760 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bereid de lasagnesaus met de melk en het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem de pan van het vuur en schep de roerbakmix erdoor. Vet de ovenschaal in.

  2. Schep een dun laagje lasagnesaus in de ovenschaal en leg hierop een laag lasagnebladen. Schep hierop een laag saus en verdeel een laag salami erover. Maak zo nog 3 lagen. Eindig met een laag saus. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel deze met de oregano over de saus.

  3. Bak de lasagne in de oven in ca. 45 min. goudbruin en gaar.

  • variatietipVervang de roerbakmix door broccoliroosjes. Kook de broccoli in water met zout in 5 min. beetgaar, voordat je deze toevoegt aan de lasagnesaus.

Lasagne met salami & mozzarella

In 15 minuten gemaakt en de oven doet de rest.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig