Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.
Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami. Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Leg de paprika op de baguettes.
Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.
Doe de slamelange in een schaal en besprenkel met de balsamicoazijn. Serveer de pizzabaguettes met de salade.
Pizzabaguettes met paprika en salami
Frankrijk en Italië ineen: kwestie van je stokbrood als een pizza beleggen.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Pizzabaguettes met paprika en salami
Frankrijk en Italië ineen: kwestie van je stokbrood als een pizza beleggen.
hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
5 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.
Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami. Snijd het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in ringen. Leg de paprika op de baguettes.
Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.
Doe de slamelange in een schaal en besprenkel met de balsamicoazijn. Serveer de pizzabaguettes met de salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
2 afbakbaguettes
8 el pizzassimo (tomatensaus)
200 g salami
2 bollen Italiaanse mozzarella
2 rode puntpaprika's
100 g rucolaslamelange
2 el balsamicoazijn
Dit heb je nodig
bakpapier