Italiaanse roerbak met vegagehakt

Lekker kruidig vegetarisch gerecht met champignons in de hoofdrol.

505 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Voeg de salademix, tijm, peper en eventueel zout toe en bak 3 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg het water toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat de rijst op middelhoog vuur 4 min. koken totdat al het water is opgenomen.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de champignonmix, pesto en knoflook al omscheppend 4 min. op hoog vuur. Voeg het roerbakgehakt toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rijst met het gehaktmengsel.

  • combinatietipLekker met een gebakken ei.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Italiaanse roerbak met vegagehakt

Lekker kruidig vegetarisch gerecht met champignons in de hoofdrol.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig