Pasta puttanesca

Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie.

475 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook lichtbruin.

  3. Snijd de peterselie fijn. Schelp de knoflook met de olie door de pasta, roer dan de ansjovis, de kappertjes en de peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

  • combinatietipLekker met een tomatensalade.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Pasta puttanesca

Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig