- 1
- 2
- 3
Samen barbecueën met veel mensen (kidsproof natuurlijk!), ga je voor vega of vegan of wil je groots barbecueën met voordelige producten? Eens echt uitpakken, de beste burger bouwen en de lekkerste bijgerechten maken? In het nieuwe online BBQ-magazine geven wij je volop inspiratie en ook nog eens antwoord op al je BBQ-vragen. Haal alle benodigdheden in huis, steek de grill aan en gaan!
Jouw favoriete Italiaanse salade, maar dan van de barbecue: gegrilde salade caprese. Het ultieme zomergerecht!
Groenten grillen op bbq
Steek de barbecue aan. Halveer 380 g Tasty Tom trostomaten en snijd 2 kropjes babyromainesla elk in 6 parten. Halveer de paprika’s van 1 zakje paprikamix, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in grove stukken. Besprenkel de groenten met 2 e...
00:28
Ook lekker op de BBQ
Aantal personen
250 gram penne | |
250 gram cherrytomaten | |
45 gram rucola | |
240 gram groene olijven zonder pit | |
125 gram mozarellabolletjes | |
95 gram groene pesto alla genovese in potje |
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de rucola fijn. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken. Halveer de mozzarellabolletjes.
Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de rucola en de pesto erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor en verdeel de mozzarella erover.