- 1
- 2
- 3
Een snelle appeltaart die in een zucht op tafel staat! Deze plaatttaart met appels is een snelle variant op de ouderwetse appeltaart.
GEBAK - 10 PERS. - 15 MIN. + 30 MIN. OVENTIJD
INGREDIËNTEN
1 rol vers bladerdeeg
2 el appelstroop
4 elstar appels
2 el kaneelsuiker
bakpapier
Plaattaart bakken
Verwarm de oven voor op 175 °C. Ro...
00:19
Hartige taart, quiche en pizza
Aantal personen
270 gram vers bladerdeeg | |
4 eetlepel AH BASIC rode pesto | |
750 gram diepvries gegrilde groenten | |
200 gram witte kaas |
aluminiumfolie
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg met bakpapier uit de verpakking uit op een bakplaat. Bestrijk met de pesto, maar laat 1½ cm van de randen vrij.
Verdeel de gegrilde groenten over het deeg en verkruimel de kaas erboven. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven. Dek, als de groenten te donker worden, de laatste 5 min. af met aluminiumfolie.