- 1
- 2
- 3
Lactosevrije voorgerechten
Zoek je de lekkerste lactosevrije voorgerechten? Bekijk dit overzicht voor de beste recepten. Heerlijke soepen, salades of een spannende ceviche van vis.
Ingrediënten
Meer lactosevrije recepten
Meer dieetwensen
Zoek je de lekkerste lactosevrije voorgerechten? Bekijk dit overzicht voor de beste recepten. Heerlijke soepen, salades of een spannende ceviche van vis.
Meer lactosevrije recepten
Meer dieetwensen
Aantal personen
125 gram surimiflakes | |
1 verse mango | |
1 cm verse gember | |
3 eetlepel mayonaise | |
1 theelepel kerriepoeder | |
1 citroen | |
1 avocado | |
1 bakje tuinkers |
serveerringen (ø 8 cm)
Snijd de surimiflakes in kleine blokjes van ½ cm (brunoise). Schil de mango en snijd het vruchtvlees ook brunoise.
Schil en rasp de gember. Meng met de mayonaise en voeg het kerriepoeder toe. Pers de citroen uit. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees brunoise.
Meng de kerriemayonaise met de surimi, avocado en mango. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Schep in elke serveerring 1 portie. Duw goed aan en verwijder de ring, zodat er een mooi gevormd tartaartje op het bord ligt. Garneer met een beetje tuinkers.