- 1
- 2
- 3
Ingrediënten
Meer paasdesserts
Meer paasdesserts
Aantal porties
200 gram mix voor cake | |
100 gram ongezouten roomboter | |
2 middelgrote scharreleieren | |
1 tube AH Excellent glazuur citroensmaak | |
75 gram verse blauwe bessen | |
1 eetlepel AH Excellent strooimix bloemen |
AH Excellent Siliconen bakvorm haas maxi (ingevet)
Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking met de roomboter en de eieren.
Verdeel het beslag over de paashaasvorm en bak in 50-55 min. in de oven gaar. Haal de cake uit de oven en laat 15 min. in de vorm afkoelen en vervolgens 45 min. uit de vorm op een rooster.
Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel zigzaggend over de cake. Bestrooi met de bessen en versier met de strooimix.